زیگموند فروید (۱۹۳۹–۱۸۵۶) پدر روانکاوی، اختلال پارانویا را خاص روشنفکران میداند و میگوید: «بیماران پارانویا که عموماً افراد مجرد و از زمره روشنفکراناند، از شک و بدگمانی خود رنج میبرند، از دشمنان خیالی وحشت دارند و برای مبارزه با آنان، تلاش و وسایل بکر و بدیعی ابداع میکنند.»[۱۴] ناگفته پیداست این مفهوم فروید را نمیتوان به تمام گروه روشنفکری تعمیم داد و از طرف دیگر نیز نمیتوان مصادیق بارز رفتار پارانوئیدی را در کثیری از روشنفکران و سردمداران افکار بلند بشری نادیده گرفت. نمونهای از افراد متفکّر که به این بیماری دچار بودهاند میتوان به آیزاک نیوتن، فیزیکدان و ریاضیدان سرشناس بریتانیایی اشاره کرد. اینجاست که با صرف نظر از مفهوم «بیماری» که به نوعی اختلال روانی آن هم به تنها تعداد کمی از افراد جوامع اشاره دارد، میتوان با تعدیل این مهم، آن را به تمامی افراد بشری تعمیم داد و آن را امر طبیعی دانست، چرا که سوءظن در حد کوچکی لازمه تعامل و تصمیمگیری درست است.
آیا مشکلات پزشکی دیگری با اختلال شخصیت پارانوئید مرتبط است؟
هدف اصلی ما در سایت دکتر بهشتیان ارایه خدمات و مطالب علمی و به روز به شما خواننده گرامی می باشد.
شاید فروید به این دلیل پارانویا را دربارهٔ روشنفکران مطرح میکند که روشنفکران افرادی هستند که قدم به مناطق ممنوعه میگذارند، به مطلق تردید دارند، به مقدسات حملهور میشوند، از تابوها عبور میکنند، علیه حکومت میشورند، جانب محرومان و رنجدیدگان را میگیرند و نه تنها از برخورداران قدرت و ثروت طرفداری نمیکنند، بلکه استبداد و دیکتاتوری را به چالش میخوانند که بازخورد این امر سبب شکلگیری «توهم چه دارویی برای بیماری زونا خوب است توطئه» در آنان میشود و برای خنثی کردن توطئههای دشمن فرضی به واکنشهای پارانوئیدی پناه میبرند تا از این مجرا امنیت روانی خود را بازیابند.
ترس از مسموم شدن و اعتقاد به اینکه بعضی مواد غذایی اصولاً برای مسموم کردن بشر ساخته شدهاند (مانند قند مصنوعی و آبهای معدنی)
” Sometimes, no degree of evidence will convince you normally. This can cause correct scientific paranoia. Though you won't consider every unrealistic imagined that enters your head, you think some of them.
بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
بعضی از داروها، برای مثال داروهایی که از پس زدن بافت پیوندی جلوگیری میکنند و استفادهی طولانیمدت از استروئیدها (مانند پردنیزون)
آیا صرف داشتن دشمنان زیاد، برای ابتلا به پارانویا کفایت کند؟ این مبحث، موجب بروز مباحث فلسفی فراوانی گشته که به این لطیفه نیز منجر شدهاست: «اینکه تو پارانویا داری دلیل نمیشود که کسی آن بیرون نخواهد تو را بکشد.» درمان پارانویا[ویرایش]
احتمال بیشتری وجود دارد که فرد بعد از سن ۴۰ سالگی دچار زونا شود و این خطر با افزایش سن ادامه پیدا کند.
افزایش سن: اگرچه زونا به ندرت در کودکان رخ میدهد، اما در بزرگسالان مسن بسیار شایع است و با افزایش سن بروز میکند.
غذاهای پرکربوهیدرات: زیادهروی در مصرف شیرینیجات، آبنبات، کیک، نوشیدنیهای شیرین، بستنی، نان سفید و برنج سفید میتواند قند خون را بهسرعت بالا ببرد.
بیماری زونا معمولا یک طرف بدن (غالبا کمر، قفسهی سینه، شکم یا پشت) را درگیر میکند.
بیشتر بدانید: چه عواملی باعث ایجاد لالی انتخابی می شود؟
Comments on “A Review Of بیماری شبیه زونا”